Jaký vliv má detoxikace těla na krásu?

Jedině zdravá pleť vypadá krásně bez ohledu na věk. Kůže je největším orgánem těla, a proto se na ní vždy projeví, jak se k tělu chováme my sami. Lidský organismus je zaplavený toxiny, odpadními látkami a stresovými hormony, všechny tyto faktory se podepisují na stavu a vzhledu kůže. Proto zdravá pleť vypovídá o našem zdraví a způsobu, jakým žijeme, jak se stravujeme, jak o sebe pečujeme. A věřte, že ani ty nejdražší krémy nedokáží zázraky, pokud tělo chřadne a je vnitřně oslabeno. Proto můžeme říci, že na cestě za krásnou pletí bychom měli nejprve zvážit zdravý životní styl a pravidelnou detoxikaci.

Pro samotnou kůži i tělo se pravidelná detoxikace může stát výbornou cestou, jak si udržet mladistvý vzhled a čistou pokožku bez pupínků a vrásek.

Každý detoxikační proces má svá pravidla, tak nezapomínejte na rozumnou míru detoxikace a pomozte svému tělu navrátit zdravou rovnováhu. Detoxikace se skládá z několika částí, které se vzájemně doplňují a podporují odplavování toxinů z těla.

5 základních pravidel detoxikace:

  1. Nastartování metabolismu těla.
  2. Zdravá, vyvážená lehká strava bohatá na antioxidanty
  3. Dostatek tekutin vč. bylinných čajů a ovocných či zeleninových šťáv.
  4. Pohyb na čerstvém vzduchu.
  5. Relaxace, pozitivní myšlení.

Proč detoxikovat tělo na jaře?

Jaro je již z několika důvodů považováno za ideální období pro detoxikaci organismu. Na jaře má tělo potřebu zbavit se všech usazených škodlivin, touží po vyšším příjmu vitamínů a zároveň i samotné počasí vybízí k pohybu, který je zdraví prospěšný. Pojďme se ale na detoxikaci podívat pěkně od začátku.

Co je detoxikace a jak probíhá?

Cílem detoxikace je očištění těla, posílení imunity a celkového zdraví organismu.

Během detoxikace se čistí příslušné orgány, stimuluje se správná činnost krevní a lymfatické cirkulace, rychleji se odplavují kyselé látky z organismu. Stimuluje se imunitní systém, čímž se eliminují mnohdy chronická infekční ložiska a také chronické bolesti, uvolňuje se svalové napětí a zvyšuje se hybnost kloubů.

Účinná detoxikace nemusí být drastická. Můžete začít jednoduše a postupně. Stačí správně podpořit přirozené vylučování toxinů a obnovit tak správnou acidobazickou rovnováhu těla.

Kdy potřebujete detoxikaci?

Pokud se jedna z odpovědí níže shoduje s tím, co vás právě napadlo, pak je pro detoxikaci organismu nejvyšší čas.

  • Když o sebe chcete dbát a chcete očistit své tělo.
  • Když chcete urychlit hubnutí, nebo s hubnutím začít.
  • Když trpíte bolestmi kloubů, krční páteře a zad.
  • Když těžce manuálně pracujete nebo jste aktivní sportovec.
  • Když žijete ve stresu nebo intenzivně intelektuálně pracujete.
  • Když trpíme nespavostí nebo častým buzením.
  • Když řešíte problém neplodnosti.

V naší nabídce produktů můžete najít velmi šetrný, ale efektivní způsob, jak detoxikovat váš organismus. Jedná se o detoxikačních náplasti BIOMAGICK, které působí na tělo během spánku a čistí jednotlivé orgány během noci. Princip této detoxikace vychází z čínské medicíny a stimulace akupunkturních bodů na chodidlech. Více o tomto produktu se dočtete zde.