Produkt měsíce - Švestkový olej s vanilkou za 349Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

ULTRAZVUKOVÁ ŠPACHTLE: ELEGANTNÍ KOSMETICKÝ POMOCNÍK PRO MODERNÍ ŽENY

Ultrazvuková špachtle představuje revoluci v péči o pleť. Umí efektivně zatočit s vráskami i akné, zároveň dokáže navrátit pokožce mladistvý a energický vzhled.

Bezchybná pleť, která nenese téměř žádné známky stárnutí v podobě vrásek, ani ji nehyzdí nevzhledné pupínky. Přesně to je snem snad každé ženy. Kromě pravidelného používání vhodných pleťových krémů a vyživujících masek je potřeba pokožce čas od času věnovat trochu důkladnější péči. Řeč je o hloubkovém čištění pleti. Protože jen důkladně vyčištěná pleť dokáže absorbovat všechny prospěšné látky z kosmetických přípravků, je hloubkové čištění pleti nezbytné proto, aby mohla prospívat a ukázat se v celé své přirozené kráse. 

Bezbolestně k dokonalé pleti

Doby, kdy ženy od kosmetičky odcházely se zarudlou, podrážděnou a rozbolavěnou pletí po hloubkovém čištění, jsou naštěstí minulostí. Pro krásu se zkrátka nemusí vždy trpět. Pohodlný a jednoduchý způsob, jak dopřát své pleti hloubkovou očistu a bezbolestně ji zbavit všech nečistot z ovzduší, mastnoty a zbytků make-upu, nabízí moderní kosmetický pomocník. Ultrazvuková špachtle si jednoznačně zaslouží pozornost, a to především proto, že představuje revoluci v čištění a omlazování pleti. Právě díky bezbolestnému a šetrnému působení na pleť je ultrazvuková špachtle hojně využívána jak k čistícím, tak i omlazujícím procedurám. A to nejen v profesionálních kosmetických salonech, ale díky jednoduché manipulaci se těší stále větší oblibě i v rámci domácího použití. 

Jak ultrazvuková špachtle funguje?

Ultrazvuková špachtle pracuje na principu jemných vysokofrekvenčních vibrací, které odstraňují z pokožky nečistoty i odumřelé kožní buňky. Ošetření pleti pomocí ultrazvuku kromě dalších skvělých účinků zlepšuje mikrocirkulaci, snižuje napětí v pokožce, čímž podporuje její pružnost a příznivě ovlivňuje projevy kuperózy. Špachtle zajišťuje násobně lepší vstřebávání pleťových sér a koncentrátů do pokožky. Díky snadnému ovládání a údržbě si můžete dopřávat hýčkání jako ze salonu i doma.

Jak správně používat ultrazvukovou špachtli?

Pro pohodlné hloubkové čištění pokožky je vhodné nejprve pleť navlhčit vodou či nanést slabou vrstvu čistícího gelu, což zajistí, že bude ultrazvuková špachtle po pokožce snadněji klouzat a její použití tak bude o to příjemnější. Vhodné je také naplánovat si čistící proceduru na den, kdy chcete nechat svou pleť odpočinout od líčení, v ideálním případě se čištění věnujte večer po odlíčení. Proč? Vlivem jemných vibrací a působení ultrazvuku se čistí a otevírají i hluboké póry na pokožce, které by se následným použitím make-upu bezprostředně po proceduře mohly zase zanést nečistotami. Ačkoliv budete z výsledků jistě nadšené, je dobré se vyvarovat každodennímu použití a dopřát pokožce pár dní odpočinek od ultrazvukového čištění. Mezi další doporučení také patří doba trvání jednotlivých procedur. Ta by neměla překročit dvanáctiminutovou hranici. Pro maximální účinek a kompletní regeneraci pleti doporučujeme nejprve pleť vyčistit, poté nanést a zapracovat pleťové sérum  a na závěr aplikovat pleťový krém.

Masáží proti vráskám

Ultrazvuková špachtle šikovně spojuje funkci hloubkového čištění a zároveň funguje i jako velmi účinný face-lifting. Příjemná mikromasáž pleti přispívá k buněčné obnově pokožky, posiluje antioxidační mechanismy, zlepšuje její mikrocirkulaci, čímž zvyšuje přísun kyslíku a navíc podporuje tvorbu kolagenu a elastinu. Výsledkem je tak pružná, pevná a zářivá pleť s minimem nedokonalostí.  

Čistá pleť bez akné

Nevzhledné pupínky na pleti bohužel netrápí jen dospívající dívky, ale tu a tam se s nimi občas musí potýkat každá žena. Akné může být důsledkem špatné životosprávy, stresu, vystavování se prašnému prostředí i nevyvážené hladiny hormonů. Ultrazvuková špachtle představuje snadný a účinný způsob, jak zlepšit stav aknózní pleti. Funguje nejen jako prevence proti vzniku akné, ale dokáže aktivně, efektivně a především bezbolestně redukovat již vzniklé pupínky. Ultrazvuková špachtle odstraňuje nadměrnou mastnotu z pleti i odumřelé kožní buňky, které mohou způsobovat zanícení pokožky. Její použití je snadné, bezpečné a vhodné pro všechny typy pleti. Právě z toho důvodu představuje ultrazvuková špachtle revoluci v hloubkovém čištění pleti, díky níž už nemusí ženy podstupovat zdlouhavé procedury v podobě napařování, mačkání či bolestivého mechanického odstraňování akné z pleti. 

Luxusní procedura s mnoha benefity

Kromě výše zmíněných benefitů má ultrazvuková špachtle na pleť mnoho dalších pozitivních účinků, díky kterým bude pleť rozjasněná, dokonale prokrvená, pevná a svěží. Manipulaci s ultrazvukovou špachtlí zvládnete hravě i v pohodlí domova a můžete si proto luxusní čistící a omlazující proceduru dopřávat i několikrát týdně s úžasnými výsledky již po několika použitích. 

Na jaké další účinky se díky ultrazvukové špachtli můžete těšit?

  • Stimuluje kolagenová vlákna a tvorbu elastinu
  • Hloubkově čistí pleť a odstraňuje černé tečky
  • Vyhlazuje pokožku a aktivuje její metabolismus
  • Mnohonásobně zvyšuje účinky kosmetických produktů
  • Představuje formu bezbolestné mezoterapie pokožky
  • Reguluje tvorbu mazu a je prevencí proti akné
  • Je vhodná na velmi citlivou pleť i pleť trpící žilkami
  • Hydratuje pokožku a odstraňuje napětí pleti
  • Zpomaluje projevy stárnutí a eliminuje vznik prvních vrásek
  • Hloubkově hydratuje pokožku a zlepšuje její pružnost
  • Zmírňuje pigmentaci na pokožce 
  • Aktivuje buněčnou obnovu pleti