Využijte akci na ETANI pleťové séra za 599Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

ŠVESTKOVÝ OLEJ S VANILKOU: NOVINKA S PODMANIVOU VŮNÍ A LUXUSNÍMI ÚČINKY

Hledáte recept, jak získat krásnou pleť, pěstěné nehty i vlasy? Vsaďte na švestkový olej s vanilkou.

Uspěchaný životní styl, pracovní vytížení, starost o děti a domácnost. To jsou faktory, které kvalitě vlasů a zdraví pokožky příliš neprospívají. Většina žen si díky každodennímu shonu nemůže dopřát hloubkovou regenerační proceduru, kterou by si jejich tělo skutečně zasloužilo. Právě v takové chvíli je dobré spolehnout se na všestranného kosmetického pomocníka, který se postará o výživu vlasů, hydrataci pleti i regeneraci pokožky a podpoří ženskost a krásu v každém ohledu. Je ale možné získat zdravé vlasy, zářivou pleť, pevné nehty a bezchybnou pokožku díky jedné lahvičce? Díky revoluční novince ETANI švestkový olej s vanilkou, která dozajista splní vaše očekávání, rozhodně ano!

Švestkový olej s vanilkou si zamilujete na první pohled

Unikátní a v každém ohledu výjimečný. Přesně takový je švestkový olej s vanilkou, který je oproti svým kolegům ze světa ovocných olejů o něco méně známý. Pokud bychom ovšem měli říct, který z beauty olejů patří mezi naprostou jedničku, pak je to nepochybně právě švestkový olej, jehož jemné ovocné tóny doplňuje opojná a sladká vůně vanilky připomínající marcipán. Proč je v kosmetickém průmyslu natolik oblíbený, je zcela jednoduché. Švestkový olej s vanilkou je totiž multifunkčním pomocníkem, který se postará o váš půvab a přirozenou krásu do posledního detailu. Čím si vás zaručeně získá?

  • Zanechává pleť nádherně hebkou a zářivou
  • Je lehký, proto se dobře vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film
  • Hydratuje, regeneruje a vyživuje pleť do hloubky
  • Projasňuje pokožku a navrací ji zpět její přirozenou svěžest
  • Zvyšuje pružnost a pevnost pokožky
  • Pomáhá při kožních onemocněních, například při dermatitidě nebo ekzémech
  • Posiluje vlasové konečky a stimuluje růst vlasů
  • Je zcela hypoalergenní a je velmi dobře snášen i značně citlivou pokožkou
  • Neucpává póry a snižuje riziko výskytu akné
  • Má protizánětlivé účinky a zklidňuje pleť
  • Zpomaluje stárnutí, eliminuje nedokonalosti pokožky a podporuje mladistvý vzhled
  • Přináší zklidňující a relaxační účinky
  • Obsahuje zejména vitamín A a E,  vitamín B, provitamín B5 (beta-karoten), řadu antioxidantů a také je bohatý na omega mastné kyseliny

Opomenout nesmíme ani na vanilku, která tvoří dokonalou harmonii ovocného oleje. Vanilka povzbuzuje proti únavě, vyčerpání a zklidňuje nervovou soustavu. Ovlivňuje mozkovou činnost a dobře působí proti horečce. Kromě toho také posiluje imunitní systém, urychluje funkci srdce a snižuje vysoký krevní tlak, zároveň působí proti pocitu studených nohou.

Jak švestkový olej s vanilkou aplikovat?

Použití na pleť:

  1. Na očištěný obličej aplikujete malé množství švestkového oleje
  2. Krouživými pohyby jemně zapracujte olej do pleti
  3. Konečky prstů jemně vklepejte olej do pokožky

Použití na vlasy:

Několik kapek oleje naneste do dlaně a prohřejte rozetřením mezi prsty. Poté jemně naneste přímo na konečky vlasů. Olej můžete nanášet na vlhké i suché vlasy. Švestkový olej můžete použít také pro vlasový zábal, díky kterému zatočíte s krepatěním a lámáním vlasů.

Jak se švestkový olej s vanilkou vyrábí?

Švestkový olej s vanilkou je za studena lisovaný olej z jader švestek, a to bez použití tepla či chemických rozpouštědel. V jádru švestek můžete objevit až 20 % vzácného oleje, který je zlatý a překvapí svou příjemnou, avšak značně aromatickou i bohatě mandlovou vůní. Tento olej je mimo jiné bohatý zejména na kyselinu olejovou (obsah tvoří až 80 %), ale také kyselinu linoleovou (obsahuje až 25 %). Obsahuje ovšem také alfa-tokoferol (vitamin E), vitamin B, provitamin B5 (beta-karoten) i beta-sitosterol (neboli fytosterolů).

Proč se spolehnout na kouzlo ovocných olejů?

Neodmyslitelnou součástí života každé moderní ženy rozhodně patří pravidelná péče o svůj půvab za pomoci krémů, sér a tonik, jenž mají za úkol podpořit přirozenou krásu, zpomalit stárnutí a opravit drobné nedostatky. Pokud toužíte po mladistvém vzhledu a zdravé pokožce, vyplatí se vsadit právě na přírodní ovocné oleje, jenž si vás získají nejen svými podmanivými vůněmi, ale především pozoruhodnými účinky na vaši krásu. 

Ovocné oleje se právem těší velké oblibě u žen i v profesionálních kosmetických salónech a to zejména proto, že přináší mnoho benefitů. Kromě toho, že působí na pokožku jako skvělý antioxidant, jsou také zdrojem mnoha vitamínů, minerálů a dalších potřebných živin, které je potřeba s přibývajícím věkem tělu pravidelně dodávat. Mimo jiné přinášejí díky svým aromatickým tónům pocit uvolnění, proto jsou úžasným prostředkem také pro relaxační masáže obličeje, vlasové pokožky, ale i celého těla.

ZDROJ:https://www.rehabilitace.info/zdrave-oleje/olej-ze-svestkovych-jader-svestkovy-olej-perfektni-pro-pokozku