Produkt měsíce - Švestkový olej s vanilkou za 349Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

REISHI: PŘÍRODNÍ POMOCNÍK PRO KRÁSU, TĚLO I DUŠI

Reishi je vzácná houba, která vám navrátí přirozenou krásu a pevné zdraví. Jaké jsou její účinky?

REISHI: Přírodní pomocník pro krásu, tělo i duši

Reishi neboli lesklokorka lesklá je vzácná, hnědočervená houba, které je právem považována za přírodní elixír života i houbu nesmrtelnosti. Ačkoliv je Reishi na první pohled nenápadnou houbou, její účinky na lidské tělo jsou pozoruhodné. Historie houby Reishi sahá až do staré Číny, kde byla velmi ceněnou přírodní surovinou v tradiční čínské medicíně. Dodnes je Reishi často používána jako prevence při léčbě rakoviny a jiných onemocnění především v Asii. Tím ale její benefity zdaleka nekončí.

Přírodní cesta k pevnému zdraví

Dnešní doba nás obklopuje chemickými látkami, smogem, stresem a mnoha dalšími vlivy, které mají na naše tělo i psychiku nepříznivý dopad. Právě proto se tak rádi vracíme zpět k přírodě a hledáme přirozenou cestu k posílení svého zdraví i kondice. Reishi v sobě ukrývá mnoho látek blahodárně působících na imunitní systém, který je nezbytný pro zvládnutí nejrůznějších viróz a onemocnění. Díky vysokému obsahu vitamínů, antioxidantů a minerálů je proto tato houba považována za účinný doplněk stravy k posílení imunity. Jako nejúčinnější imunostimulátory jsou označovány především polysacharidy betaglukany, jež můžeme ve velkém množství nalézt právě v lesklokorce lesklé. Její unikátní složení příznivě působí na přirozenou obranyschopnost organismu a také pozitivně ovlivňuje funkci srdce a oběhový systém. Pro získání všech blahodárných účinků houby Reishi je vhodné ji pravidelně užívat jako bylinný extrakt v podobě kapslí. Doplněk stravy ADIEL REISHI & CORDYCEPS 90 KAPSLÍ nabízí kombinaci zázračné houby Reishi a Cordycepsu, který často bývá mimo jiné i doporučován jako součást stravy při léčbě neplodnosti. Společně tvoří jedinečný přírodní produkt, díky kterému získáte zpět svou vitalitu, kondici a také krásu, protože pouze zdravé tělo může být krásné.

  • Posiluje tělesnou i duševní kondici
  • Je účinnou prevencí proti virózám a různým onemocněním
  • Posiluje přirozenou obranyschopnost organismu
  • Pomáhá při léčbě s neplodností a podporuje hormonální rovnováhu
  • Pozitivně působí na oběhový systém i činnost srdce
  • Blahodárně působí na nervový systém

Získejte zpět svou přirozenou krásu

Kromě úžasných účinků na lidské zdraví má houba Reishi pozitivní vliv i na pokožku a pleť. Unikátní látky obsažené v lesklokorce lesklé napomáhají k celkové regeneraci organismu a viditelně zpomalují projevy stárnutí. Chcete-li svému tělu dopřát péči, kterou si bezesporu zaslouží, vsaďte na sílu přírodních látek a vzácných olejů. Pro zdravé tělo a krásnou pokožku je jako stvořený i Arganový olejPřírodní olej získávaný z ořechů stromu Argania spinosa (nazývaný také jako “marocké zlato”) je nedocenitelným pomocníkem v péči o pokožku celého těla i vlasy. Díky velkému množství vitamínů, antioxidantů a nenasycených mastných kyselin poskytne arganový olej vaší pokožce hydrataci, regeneraci a ochranu před slunečním zářením. Také zabraňuje tvorbě vrásek i pigmentových skvrn, a proto je tou správnou volbou na cestě vstříc vaší přirozené kráse.

  • Blahodárně působí na stav pleti i pokožky
  • Podporuje regeneraci organismu i pokožky
  • Zpomaluje projevy stárnutí
  • Je cenným zdrojem vitamínů, antioxidantů a minerálů
  • Pomáhá vyživovat pleť, nehty i vlasy
  • Usnadňuje komplexní regeneraci organismu