Každá z nás v průběhu svého života řešíme několik problémů s pletí. Nejprve nás trápí drobné nedokonalosti v podobě pupínků či akné, později začínáme řešit problém s unavenou a povadlou pletí, na které se začínají projevovat první známky stárnutí. Ať už je nám dvacet, třicet nebo šedesát, v okamžiku, kdy nás začne zlobit naše pokožka, si přejeme totéž – navrátit pleti zpět její krásu a přirozený půvab. V takové chvíli je nejlepší začít u dobře zvolené kosmetiky, která se přizpůsobí naši pleti a dopřeje nám to, co od ní očekáváme. Skvělým pomocníkem je nepochybně unikátní opunciový balíček, který je navržený jak pro mladou, tak i zralou pleť. Hravě si poradí s každým pleťovým neduhem a podstatně nám zkrátí cestu za vysněnou pletí. Poznejte jejich jedinečnost i vy!

Nedělejte si vrásky z vrásek

V určitém období života si každá žena začne uvědomovat, že pokud chce mít pevnou a zdravou pleť, je potřeba dát ji něco navíc. Připustit si svůj věk, a být na něj právem hrdá, stojí nás ženy občas nemalé úsilí. Kolem třicítky se většina žen poohlíží po svém prvním krému či séru, kterými se snaží pozdržet výskyt prvních vrásek a menších nedokonalostí. V boji proti vráskám, ať už drobným či těm hlubším, je dobré vsadit na poklad jménem opunciový olej. Opunciový olej je právem jedním z nejvzácnějších olejů, a to především díky jeho nelehkému získávání ze semínek plodu kaktusu. Tento zázrak (známý také jako Marocké zlato) je považován za nejúčinnější a čistě přírodní botox. 

Máte-li pocit, že vrásky, které zdobí vaši pleť, prozrazují až příliš o vašem věku, jsou pro vás jako stvořené opunciové balíčky. Například ETANI sada Opuncie je na míru vytvořena pro ženy, které se rozhodly zatočit se stárnutím a vyhlásily vráskám válku. Součástí sady je čistě přírodní opunciový olej s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, vitamínů a fytosterolů. Díky svému jedinečnému složení představuje velmi účinnou a luxusní péči v boji proti stárnutí pleti. Druhou část balíčku tvoří účinné ETANI sérum s extraktem z opuncie, jež dokáže pleť od základu obnovit. Má silné regenerační i hydratační účinky a zpomaluje stárnutí buněk. Trojici pomocníků uzavírá denní krém s opuncií, který si po první použití zamilujete. Je lehký, rychle se vstřebává a krásně dodá vaši pokožce hebkost. Díky silným antioxidačním účinkům opraví drobné nedokonalosti pleti, ale navíc ji také ochrání před vnějšími vlivy. Další z jeho nesporných předností je také to, že je velice dobře snášen i velmi citlivou pokožkou. 

Hydratace je klíčem ke kráse

Prvním krokem k získání zářivé, zdravé a hebké pleti je její dostatečná hydratace. I to dokážou vaši pleti poskytnout opunciové balíčky. Pitný režim je důležitý nejen pro naše zdraví, ale také pro svěžest pokožky, proto bychom hydrataci kůže rozhodně neměly podceňovat. ETANI balíček hydratační a liftingová celodenní péče o pleť zajistí vaší pokožce nejen dostatek vláhy, ale také přísun potřebných vitamínů. 

Součástí každé péče o pleť by měl bezesporu být kvalitní denní krém. Specialista na hydrataci pleti a zpomalení jejího stárnutí je denní krém s extraktem z Opuncie, jenž je součástí této luxusní sady. Díky svému jedinečnému složení a vzácným přírodním složkám je nedocenitelným pomocníkem v boji proti stárnutí a tvorbě vrásek. K tomu, aby byla vaše pokožka mladistvá a svěží, potřebuje stejně jako zbytek těla dostatečný odpočinek po náročném dni. Ke zklidnění a regeneraci pleti byl vytvořen ETANI noční regenerační krém s meruňkou. Jeho součástí jsou vzácné přírodní oleje, které mají na pokožku blahodárné účinky. Hlavní aktivní látkou je meruňkový olej, jenž chrání buňky pokožky před působením oxidačního stresu, zmírňuje zarudnutí pleti a podporuje tvorbu nového kolagenu. Díky meruňkovému oleji a bambuckému máslu je noční krém lehký, snadno se vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Jeho další velmi cennou ingrediencí je avokádo, které aktivně podporuje obnovu buněk a hloubkově pokožku vyživuje.

Aby byla péče o pokožku dokonale vyvážená, je součástí balíčku ETANI sérum 2v1 s kyselinou hyaluronovou a kolagenem, které obsahuje dvě aktivní látky, jež díky svému spojení vytvořily dokonalý elixír mládí pro vaši pleť. Kyselina hyaluronová se vyznačuje svou schopností vázat na sebe vodu, a proto zanechává pleť jemnou i hebkou. Zároveň zajišťuje dokonalou hloubkovou hydrataci, čímž viditelně a účinně zpomaluje projevy stárnutí. Kolagen má schopnost omlazovat pleť a ochránit ji před ztrátou vlhkosti, čímž zvyšuje její pružnost a vyhlazuje vrásky. 

Dopřejte své pleti dotek luxusu

Čas od času by si každá žena měla dopřát špetku luxusu. A to nejen ve formě nákupu nového dražšího módního kousku do šatníku, ale také v oblasti péče o svou pokožku a pleť. Opunciové balíčky si jednoznačně zaslouží pozornost při hledání luxusní péče, kterou chcete své pleti dopřát.  Dnešní doba nabízí mnoho způsobů, jak mohou ženy o své tělo pečovat a nechat jej rozmazlovat v moderních centrech. Jednou z možností, jak omladit svou pleť je, že se můžete svěřit do rukou odborníků a podstoupit různé kosmetické či estetické zákroky.

Pokud ale patříte mezi ženy, které vyznávají přírodní metody a vyhovují vám přirozené způsoby omlazení pokožky, jsou pro vás opunciové balíčky tou pravou volbou. Díky sadě ETANI sérum 2v1 + ultrazvuková špachtle Magic navržené pro efektivní omlazení a vyčištění pleti už nebudete muset podstupovat bolestivé a nepříjemné kosmetické procedury ani trávit hodiny v kosmetických centrech, a přesto své pleti dopřejete luxusní péči. Součástí balíčku je ETANI sérum 2v1, které v sobě skrývá dvě velmi účinné aktivní látky – kyselinu hyaluronovou a kolagen. Jeho jedinečné složení působí efektivně na omlazení a hydrataci pleti. 

Opunciové balíčky často obsahují nejen vzácný opunciový olej, ale také kolagen, který viditelně zpomaluje všechny projevy stárnutí pleti, vyhlazuje vrásky a navrací pokožce její přirozenou pružnost. Účinky omlazujícího séra můžete podpořit pravidelným používáním ultrazvukové špachtle, která se osvědčuje při zapracovávání účinných látek. Ultrazvuková špachtle působí pozitivně na všechny typy pleti a pomáhá eliminovat různé nedokonalosti. Suchá pleť, na které se již projevily známky stárnutí, bude díky jejímu použití vyhlazená a mladistvá. Ultrazvuková špachtle je vhodná i pro mastnou pleť trpící na pupínky a akné. Její působení čistí pokožku a zabraňuje hromadění keratinu v ústí mazových žláz, čímž zanechává pleť čistou, zároveň předchází vzniku zánětů i vřídků.  Ultrazvuk provede také intenzivní mikromasáž kožní tkáně, díky které získáte prokrvenou a hebkou pokožku.