Využijte akci na top sadu za 999Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

JAK ZÍSKAT MLADISTVOU POKOŽKU? POVOLEJTE ŠIKOVNÝ DERMA VÁLEČEK

Co je derma váleček, jaké jsou jeho výhody a jak působí na pokožku? Odhalte jeho jedinečné účinky.

Co je derma váleček?

Derma váleček je skvělým kosmetickým pomocníkem v péči o pleť, který se v poslední době těší stále větší oblibě a nutno podotknout, že oprávněně. Je známý také jako derma roller, a jak už jeho název napovídá, je to malý váleček opatřený mikrojehličkami z chirurgické oceli. V současné době si můžete vybrat několik typů válečků, které se odlišují zejména rozměrem jehliček, jež jsou určeny pro různé procedury. 

Jak derma roller funguje?

Hlavním posláním derma válečku je skrze drobné jehličky proniknout do dermální a epidermální vrstvy pokožky a vytvořit mnoho mikrokanálků, které usnadní vstřebávání potřebných látek i v nejhlubších vrstvách kůže. Tím, že dojde k narušení původní struktury kůže, se spustí obranný mechanismus pokožky, který začne pracovat na její opravě. Výsledkem je nová a zdravější vrstva kůže. Tato procedura napomáhá regeneraci pokožky a podporuje tvorbu kolagenu i elastinu. Derma váleček lze používat nejen na obličej, ale i na problematické partie, které jsou náchylné na vznik strií či celulitidy.

Proč používat derma váleček?

Péče o pokožku za použití derma rolleru napomáhá ke zvýšené produkci elastinu a kolagenu, které pomáhají redukovat již vzniklé vrásky, vyhlazují jizvy i jiné kožní nedokonalosti a dokonce eliminují vznik celulitidy a strií. Pro svou krásu můžete využít dva druhy derma válečků. Liší se od sebe nejen základními parametry, ale i svými účinky na pokožku. Jaké to jsou?

Derma roller s jehličkami 0,2mm

Je speciálně určený pro regeneraci a obnovu pleti. S vyhlazením drobných vrásek či zlepšení pleti poškozené sluncem vám pomůže ETANI DERMA VÁLEČEK S MIKROJEHLIČKAMI 0,2mm, který poskytne Vaší pokožce šetrnou péči. S jeho pomocí bude pleť produkovat podstatně více kolagenu, a tím získá zpět svou přirozenou pružnost, jemnost a elasticitu. Pravidelnou masáží mikrojehličkami docílíte nejen pevnější pleti bez vrásek, ale také ji usnadníte regeneraci a zacelení drobných jizviček po akné.

Derma roller s jehličkami 0,5mm

Je jednou z nejnovějších metod v péči o pokožku, na které se již projevily větší estetické nedokonalosti. Vyzkoušet můžete například novinku ETANI DERMA VÁLEČEK S MIKROJEHLIČKAMI 0,5mm, který vám pomůže v boji proti vráskám, ale také účinně zatočí se striemi a celulitidou. Praktický kosmetický pomocník poskytne Vaší pokožce luxusní péči v pohodlí domova. Pravidelným používáním derma válečku dosáhnete viditelných výsledků, zlepšení elasticity i zpevnění v rizikových partiích.

Jak správně používat derma roller?

Díky správnému používání derma rolleru můžete docílit zdravé pleti bez vrásek, jizviček, strií, celulitidy i pigmentových skvrn. Pro co nejlepší výsledky je ovšem nutné dodržovat jisté zásady. 

  1. Ještě před samotným použitím derma válečku je nutné pleť důkladně očistit od všech nečistot, abyste zabránili vpravení těchto nežádoucích částeček hlouběji do kůže.
  2. Následně pak na pleť naneste přiměřené množství kvalitního séra zvoleného dle účinků, které od této procedury očekáváte. Pro komplexní péči a výživu své pokožky můžete zvolit luxusní sadu ETANI KYSELINA HYALURONOVÁ, HYBRIDNÍ KOMPLEX + ETANI KOLAGEN SÉRUM, která díky unikátnímu přírodnímu složení napomáhá regenerovat, hydratovat a sjednocovat tón pleti. Přejížděním válečkem po pokožce vytvoříte drobné vpichy, pomocí kterých mohou účinné látky působit hluboko v pokožce.  
  3. Po nanesení séra následuje samotné “jehličkování”, přičemž se nejdříve zaměřte na oblast mezi očima a na celé čelo. Jemným tlakem přejíždějte rollerem ve třech směrech. Nejprve několika tahy svisle, poté vodorovně a nakonec diagonálně, čímž docílíte rovnoměrné masáže. Poté stejným způsobem věnujte péči nosu a tvářím. V této oblasti se vyhněte rtům a také očním víčkům, kde není ošetření rollerem žádoucí.
  4. Nakonec pomocí derma válečku namasírujte i bradu, opět rovnoměrně všemi směry, jak tomu bylo u předchozích oblastí obličeje.

U některých žen se po kosmetické proceduře mohou objevit i drobné vedlejší účinky. Z velké části však nejde o reakci na samotné použití derma válečku. Jedním z důvodů zpravidla bývá nešetrné zacházení nebo nesprávná technika. Pokud si s použitím derma válečku nebudete vědět rady, obraťte se na nás, rádi Vám poradíme.

Péče o derma váleček

Stejně jako Vaše pokožka vyžaduje určitou péči, je nutné ji věnovat také svému derma válečku. Kosmetický derma roller nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Stačí, když jej po každém použití důkladně propláchnete pod teplou tekoucí vodou. Pokud chcete mít jistotu, že jste pro jeho údržbu udělali maximum, můžete ho po umytí ještě vyčistit dezinfekcí ve spreji a po zaschnutí uložit do plastového obalu. Nikdy svůj derma roller neutírejte a vyvarujte se tlaku na mikro jehličky, které by se tím mohly poškodit. Z hygienických důvodů samozřejmě svůj derma roller s nikým nesdílejte a ani jej nikomu nepůjčujte.