Zákaznická podpora:+420 739 610 850

Hodnocení obchodu

4,9 1141 hodnocení
5
1076x
4
55x
3
6x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.10.2014
+ Ceny a přehled
- Zatim jsem nic nenašla

Perfektní a cenově dostupné .Budu určitě u Vás nadále objednávat kosmetiku a doporučovat ostatním
Avatar autora | 1.10.2014
+ Jedná se o nabídku kvalitní kosmetiky za celkem rozumnou cenu.
- podle mne žádné nemá

Každopádně doporučuji. Lze se obrátit s dotazem na odborníka.
Avatar autora | 30.9.2014
Vše bez problémů,zboží používám krátce ale myslím,že bych doporučila ostatním. Zdá se mi ve své cenové relaci kvalitní.
Avatar autora | 29.9.2014
+ nákup přes PC
- není možná konzultace o výrobku

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. V případě zájmu o konzultaci kosmetiky nabízíme bezplatné osobní poradenství přímo u nás v salonu na Praze 5 a nebo nebo konzultaci s kosmetičkou po telefonu (739 610 850). V případě zájmu se klidně ozvěte, rádi poradíme.
Avatar autora | 29.9.2014
+ přehlednost, kvalitní výrobky a super dárečky k objednávce.
- O žádných nevím

Všem s čistým svědomím doporučuji
Avatar autora | 27.9.2014
O depilační spirále jsem se dověděla z rozhlasové relace, kde ji doporučovala renomovaná odborná lékařka. Ač jde o velmi jedoduchou záležitost, marně jsem ji hledala v normálních obchodech. Nákup v e-shopu byl tedy jedinou možností, jak ji získat a průběh celé "transakce" pokládám za optimální.
Avatar autora | 17.9.2014
- U některých produktů jsem podrobnější návod k použití musela vyhledat jinde.
- Na produktech není konkrétní výrobce.

Obchod ok, účinky produktů ukážou výsledky. Jinak krémy příjemné na pleť.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Návody k prouktům jsme se snažili doplnit a vyladit tak, aby byly přehledné a pochopitelné pro každého. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat emailem obchod@etani.cz a nebo na telefonu 739 610 850. Rádi poradíme. Veškeré informace o značce a výrobci najdete na našich stránkách www.etani.cz v kategorii O NÁS.
Avatar autora | 10.9.2014
+ 1.pohodlnost .2.nikdo mi nic nenuti .

Potesil i darek,jen v minule objed.mi prisel rozbity kolagen\se zlatem\ a vse rozlite.Obal byl ale neporusen,tak mi na poste sdelili,ze to nemohu reklamovat.POSTA......
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za recenzi. V případě podobných problémů s rozbitým zbožím nás kontaktujte, určitě najdeme řešení a případně i zašleme nový výrobek. Přístup České pošty bohužel neovlivníme.
Avatar autora | 8.9.2014
+ Kvalitní kosmetika.
- žádné.

Etani nabízí kvalitní kosmetiku za dobré ceny.
Avatar autora | 5.9.2014
Nelíbil se mi e-mail, že jsou nějaké problémy s platbou. Dost netaktní.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, v případě, že platba nedorazí hned nebo do druhého dne na náš účet, snažíme se zákazníky kontaktovat, aby si zbytečně nedělali starosti, kde peníze jsou. Email byl tedy pouze inforamční o tom, že na platbu čekáme, abyste neměli strach. Děkujeme za pochopení.
Avatar autora | 3.9.2014
+ 1/ že jste partnerem Lyoness
+ 2/ věřím,že je kosmetika na přírodní bázi
- 1/ nevýhodou je,že při osobním odběru nemohu použít platební kartu

1/ jste partnerem Lyoness 2/ pokud odeberu zboží osobně mám 8% marže a on-line 6% marže a já se ptám,proč jsou celkové ceny stejné jak při osobním odběru tak i v zásilce on-line? Zřejmě přes on-line si počítáte dopravu a balné a proto pouze 6% z nákupu zpět.Můžete mi to potvrdit?? Děkuji Marcela Rückaufová/klient Lyoness ID 420 000 010 355
Avatar autora | 1.9.2014
+ dodávka zboží přímo do domu
+ jedná se o přírodní kosmetiku
- nemám

rychlá doprava zboží výrobky používám týden, zatím nemůžu hodnotit kvalitu
Avatar autora | 1.9.2014
+ objednávka v pohodlí domova a doručení na místo.
- nedošla smska s upřesněním kdy bude přesně věc doručena, takže jsem si musela narychlo sehnat peníze, abych mohla zásilku převzít.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za recenzi. Za tyto problémy způsobené Českou poštou se moc omlouváme. Jako řešení pro příště navrhujeme kontaktovat nás emailem expedice@etani.cz a my Vám rádi zašleme podací číslo zásilky. Poté máte možnost sledovat cestu Vaší zásilky z pohodlí domova.
Avatar autora | 27.8.2014
+ kvalitní přírodní kosmetika, séra
- nepřehledné uspořádání webu... balení kosmetiky - zbytečné velké lahvičky/krabičky na malý obsah (např. oční krémy, kolagenové krémy)...+ lepší a praktičtější by byly např. tuby nebo pumpičky (hygieničtější a praktičtější nejen na aplikaci) - ale to by musel změnit výrobce.

spolehlivý rychlý obchod, kvalitní zboží
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za Vaši recenzi. Na přehlednějším uspořádání webu již pracujeme a co se týče nového balení, i to je v příštím roce v plánu. Takže se máte jistě na co těšit.