Využijte akci na ETANI pleťové séra za 599Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

ZÍSKEJTE KRÁSNOU PLEŤ S FOTONOVOU TERAPIÍ S NAŠÍ REVOLUČNÍ LED MASKOU!

Každý z nás sní o zářivé a zdravé pleti, která přitahuje pohledy a dodává nám sebevědomí. A teď je ten správný čas přivést vaše snění o dokonalé pleti na realitu díky fotonové terapii a naší inovativní LED masce na obličej a krk. Představujeme vám nejnovější trend v kosmetickém světě, který využívá sílu světla k transformaci vaší pleti.

Co je fotonová terapie? Jedná se o moderní a neinvazivní metodu, která využívá různé vlnové délky světla k ovlivnění buněčných procesů v pokožce. Každá vlnová délka má specifické účinky na pleť a může řešit různé problémy, jako jsou vrásky, akné, zarudnutí či nerovnoměrná pigmentace.

Fotonová terapie má dlouhou historii. Lidé si byli vědomi pozitivních účinků světla na zdraví a léčbu již tisíce let. Zde je stručný přehled historie fotonové terapie:

  1. století:
  • V 19. století objevil dánský lékař Niels Ryberg Finsen, že ultrafialové světlo může být účinné při léčbě lupénky.
  • Finsenova práce vedla k jeho Nobelově ceně za fyziologii nebo lékařství v roce 1903 za objev léčebných účinků světla.
  1. století:
  • V 60. letech 20. století vědci v Sovětském svazu a ve Spojených státech začali zkoumat využití světla k léčbě ran a stimulaci buněčného růstu.
  • NASA začala využívat fotonovou terapii k urychlení hojení ran astronautů a zlepšení celkového zdraví během kosmických misí.
  • V 80. a 90. letech se fotonová terapie stala populární v kosmetickém průmyslu, zejména při ošetřování pleti a redukci vrásek.

Současnost:

  • Dnes je fotonová terapie široce využívána v kosmetických salonech, wellness centrech a také jako domácí zařízení.
  • LED masky se staly populární volbou pro domácí použití fotonové terapie, díky své jednoduchosti, bezpečnosti a účinnosti.
  • Výzkum v oblasti fotonové terapie pokračuje, a vědci objevují nové aplikace a výhody této technologie.

Fotonová terapie si tedy vydobyla své místo v lékařství a kosmetologii díky své schopnosti ovlivňovat buněčné procesy pomocí specifických vlnových délek světla. Je to neinvazivní a bezpečná metoda, která může pomoci zlepšit stav pleti, urychlit hojení a podpořit regeneraci buněk.

IMG_9498

Naše LED maska kombinuje výhody fotonové terapie do jednoho jednoduchého a pohodlného zařízení. Sestává ze sedmi druhů světla, které jsou optimalizovány pro dosažení nejlepších výsledků:

  1. Červené světlo: Stimuluje produkci kolagenu, čímž zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Může pomoci redukovat jemné linky a zmenšit póry.

  2. Zelené světlo: Vyrovnává barevný pigment pokožky, redukuje červené tečky a zarudnutí. Podporuje hojení ran a zlepšuje texturu pleti.

  3. Modré světlo: Účinně bojuje proti akné a omezuje růst bakterií způsobujících záněty. Má také uklidňující účinky pro přecitlivělou pleť.

  4. Fialové světlo: Kombinuje červené a modré světlo pro protizánětlivé účinky, hojení pokožky a stimulaci kolagenu.

  5. Světle modré světlo: V kombinaci se zeleným a modrým světlem reguluje funkci žláz, zlepšuje mastnou pleť, akné a podporuje aktivaci kožních tkání.

  6. Žluté světlo: Zlepšuje tón pleti, redukuje pigmentové skvrny a jizvy. Podporuje krevní oběh a napomáhá v obnově mastné pleti.

  7. Bílé světlo: Kombinace všech barev světla pro celkovou revitalizaci a regeneraci pleti.

masky krk popis

Naše LED maska je navržena tak, aby byla snadno použitelná a pohodlná pro každodenní použití. Jednoduše si ji nasadíte na obličej a krk a zapnete. Můžete si vybrat z různých programů a časových úseků, které nejlépe vyhovují vašim potřebám a preferencím. Relaxujte a nechte světlo pracovat pro vás, zatímco si užíváte svůj oblíbený časový okamžik.

S naší LED maskou můžete dosáhnout viditelných výsledků již po několika týdnech pravidelného používání. Vaše pleť bude vyhlazená, zářivá a mladistvá. Zapomeňte na drahé návštěvy salonů a zkuste tuto technologii pohodlně v pohodlí vašeho domova.

Získejte nejlepší péči o pleť a využijte sílu fotonové terapie s naší LED maskou. Vytvořte si svůj vlastní krásný obličejový rituál a začněte cestu k dokonalé pleti. Objednejte si naši LED masku ještě dnes a dejte své pleti tu nejlepší péči, kterou si zaslouží.