Protože jsou Vánoce už skoro za dveřmi, většina z nás se začíná poohlížet po těch správných dárcích, které vykouzlí úsměv pod stromečkem. Jako každý rok si lámeme hlavu s tím, jakým dárkem potěšit blízké ženy ve svém okolí. Chceme totiž najít dárek, který jednak dobře poslouží, potěší a zároveň bude opravdu originální. Pokud hledáte odpověď na otázku, jaké vánoční dárky pro ženy mají vůbec nejraději, máme pro vás skvělou zprávu. Nejvíce ženy pod stromečkem očekávají luxusní kosmetiku, která jim dopřeje to, po čem touží – mladistvou, krásnou a zdravou pleť. 

Vánoční dárky pro ženy ukryté do luxusních kosmetických sad

Přestože se ženy s kosmetikou vídají každý den a je nedílnou součástí jejich rituálů, nikdy ji nepřestanou zbožňovat. Kosmetické dárky proto představují pro každou ženu něco osobitého a jedinečného. Vnímají je totiž jako krásné gesto, které je utvrzuje v tom, jak na ně myslíme a nasloucháme jejich přání i potřebám. Význam takových dárků je v očích žen jednoduchý – vědí, že je chceme je zahrnout luxusní péčí, dopřát jim příjemné hýčkání a splnit jim tak jejich tajné sny. A přesně to nám přinese radosti víc, než cokoliv jiného. Pokud navíc vánoční dárky pro ženy stylizujeme do podoby kosmetických sad, zesílíme tím pocit štěstí a radosti. Kvalitní kosmetiky, jež se stará o krásu a půvab pleti, totiž nikdy není dost.

Nebaví vás balení vánočních dárků? Období před Vánoci je tradičně spojené s hektickým a časově náročným obdobím. Pokud chcete ušetřit svůj čas, jistě vás potěší, že nově u nás nabízíme možnost zabalení zakoupených vánočních dárků. Přibalte si v košíku dárkovou taštičku a s jednou objednávkou buďte bez starostí připraveni na Vánoce. Využijte jedinečné možnosti a přenechte své starosti s balením dárků na nás.

Připravte se na Vánoce se značkou ETANI

Protože u nás v ETANI chceme, aby pro vás bylo nakupování dárků co nejjednodušší, připravili jsme pro vás bohatou nabídku vánočních balíčků, které jsou navržené tak, aby potěšily ženy všech věkových kategorií. Vánoční dárky pro ženy jsme pečlivě sestavili tak, aby poskytly komplexní a účinnou péči, zároveň také zajistily efektivní řešení pro každý kosmetický problém.

ETANI Královská sada intenzivní péče

Pokud chcete pod stromečkem dopřát tu nejluxusnější a velmi intenzivní péči, po které se obdarovaná bude cítit jako královna, je právě ETANI Královská sada s obsahem pěti produktů tou správnou volbou. Pomáhá s pečlivým odlíčením pleti, hloubkovou výživou i hydratací, sjednocením tónu pleti, regenerací pokožky a také omlazením pleti pomocí neinvazivního liftingu. Pro každou ženu se stane pomocníkem pro denní i noční péči, která ztělesňuje doslova zlato pro každou pleť. 

Sada obsahuje:
1x Etani odličovací pěna
1x Etani sérum s extraktem z Opuncie
1x Etani sérum 2v1
1x Etani denní krém s Opuncií
1x Etani noční krém s meruňkou

ETANI sérum 2v1 + Ultrazvuková špachtle Magic

Dopřát pod stromečkem luxusní péči jako z kosmetického salónu nemusí být nic nemožného. Ostatně vás o tom rázem přesvědčí balíček, v němž naleznete ETANI sérum 2v1 a Ultrazvukovou špachtli Magic, které ve vzájemné harmonii zajistí viditelné omlazení i vypnutí pokožky a také hloubkové vyčištění pleti. Společně se pak postarají o to, aby pleť majitelky zářila mladistvým dojmem, byla krásně čistá, perfektně vyživená a hydratovaná. 

Sada obsahuje:
1x ETANI sérum 2v1
1x Ultrazvuková špachtle

ETANI masážní váleček Jade roller

Historie masážního rolleru léčivými kameny, sahá až do sedmého století v Číně. Zde si místní lékaři uvědomili, jakou léčivou sílu a hojivé účinky, mohou mít tyto drahokamy. ETANI Kamenný váleček intenzivně uvolňuje svaly v obličeji, na krku a dekoltu a zároveň napomáhá k lepší vstřebatelnosti kosmetických přípravků.