Využijte akci na top sadu za 999Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

HYBRIDNÍ KOMPLEX KYSELINY HYALURONOVÉ – UNIKÁTNÍ NOVINKA PRO VAŠI KRÁSU!

Inovativní řešení, které vás dovede k dokonalé pleti. Přesně to je jedinečný HA hybridní komplex.

Toužíme po ní všichni. Po dokonale vyhlazené pleti, která bude zářit přirozeně mladistvým dojmem. Po hebké a jemné pokožce, která okolí dokáže, že věk je skutečně jen číslo. Taková pleť už však nemusí být díky moderním technologiím nedostižitelný sen.

Ostatně důkazem je revoluční ETANI Kyselina hyaluronová - omlazující sérum s originální recepturou, ve které efektivně vládne kyselina hyaluronová. Její účinky jsou však trochu jiné, než v běžných kosmetických produktech. Výjimečné, mnohem silnější a účinnější. Poznejte její tajemství na vlastní kůži. Doslova!

ETANI Kyselina hyaluronová hybridní komplex vám umožní vstoupit do světa omlazení

Hybridní komplex kyseliny hyaluronové je skvělým kosmetickým objevem, se kterým se objevila šance na rychlé a snadné omlazení pokožky. Jeho stavebním kamenem je kyselina hyaluronová, která si v tomto ohledu získala skvělou pověst. Výrazně redukuje projevy stárnutí, vypíná pleť a dodává jí mladistvý půvab.

ETANI Kyselina hyaluronová hybridní komplex má neobyčejnou schopnost vázat molekuly vody v pleti a tím i udržovat její hydrataci po celý den či noc. Díky obsahu více molekulárního zastoupení hybridního komplexu jsou hydratovány všechny vrstvy pokožky najednou a rovnoměrně. Jednoduše řečeno, hybridní komplex ETANI Kyseliny hyaluronové obsahuje několik různých typů a velikostí molekul čisté kyseliny hyaluronové. Toto složení zajistí prostupnost séra do všech tří vrstev pokožky. Postará se tedy o dokonalou hloubkovou hydrataci. V kombinaci s glycerinem pleť vyhlazuje, zjemňuje a dodává jí zdravý a pěstěný vzhled.

Jak funguje hybridní komplex kyseliny hyaluronové?

Hlavní tajemství se ukrývá ve velikost molekul, která je z hlediska péče o pleť a konečných výsledků velmi důležitá. Běžné kosmetické přípravky s kyselinou hyaluronovou obsahují husté nebo větší molekuly s procentním poměrem. Ty však  mají nižší prostupnost do všech vrstev pleti. Takové přípravky tedy fungují spíše jako ochranná vrstva.

ETANI Kyselina hyaluronová hybridní komplex je ovšem inovativní složení z několika odlišných a lehkých molekul, které jsou výjimečné tím, že pracují nejen na povrchu, ale především uvnitř pokožky, kam snadno projdou. Sérum má navíc lehkou a jemnou texturu, která na dotek působí lehce jako voda. Sérum je ideální také pro problematickou pleť, a to díky šetrnému složení.

Čím je hybridní komplex výjimečný?

Unikátní sérum s více molekulárním zastoupením hybridního komplexu, který exkluzivně naleznete pouze u nás, je lehké a na dotek jemné jako voda. Nejen proto si ho zamilujete jak vy, tak především vaše pokožka, která s jeho pomocí získá luxusní péči. Nezáleží přitom na tom, zda máte zralou či problematickou pleť. Hybridní komplex kyseliny hyaluronové se o vaši pleť postará v každém okamžiku. Skvěle funguje nejen jako prevence, ale také jako nedocenitelný pomocník na cestě za dokonalou pletí.

Jaké vám přinese účinky?

  • Hloubkově regeneruje a hydratuje pleť
  • Redukuje vrásky a zabraňuje jejich následnému vzniku
  • Vypíná pokožku v oblasti dekoltu a krku
  • Sjednocuje strukturu pleti, eliminuje nedokonalosti 
  • Má blahodárné účinky i na problematickou pleť

Proč je kyselina hyaluronová významná pro zdravou pleť?

Kyselina hyaluronová, na jejímž základě je postavený inovativní hybridní komplex, je důležitou součástí každé pokožky. Zlepšuje její hydrataci, udržuje odolnost kůže a zabraňuje hlubšímu poškození pokožky během poranění. Jistý vliv má rovněž na práci kolagenu, který se díky ní snadněji pohybuje mezi kožními buňkami. Významná je ale také ze zdravotního hlediska. Její přítomnost zabraňuje vzniku infekčních onemocnění, a to tím, že brání v proniknutí bakterií skrze kůži.

Kyselina hyaluronová je jednoduše ochránce naší pleti, díky kterému si pokožka dokáže udržet svůj stav a také přirozenou strukturu. Bohužel její produkce se kolem pětadvaceti let postupně snižuje, proto se právě v tomto období začínají objevovat první vrásky. V tu chvíli je proto zapotřebí zajistit pleti kvalitní příjem kyseliny hyaluronové, kterou již nedokáže produkovat v optimálním množství, zcela jinou cestou. Ve formě účinné pleťové kosmetiky.

Jak maximalizovat účinek kyseliny hyaluronové?

Zapracovávejte sérum pomocí ultrazvukové špachtle. Pro večerní péči se hodí aplikace derma válečkem. Omlazení a viditelných účinků tak docílíte mnohem rychleji.

Sada pro domácí i profesionální čištění pleti za účinku kyseliny hyaluronové a ultrazvukové špachtle Magic Scrub je zbraní proti stárnutí pleti. Dopřejte vaší pleti profesionální péči jako z kosmetického salonu. Dokonalé a efektivní čištění pleti díky ultrazvukové špachtli zaručí ještě lepší vstřebávání kosmetických sér.