banner

Přidat vlastní recenzi

Please leave this field empty.

Přečtěte si stovky recenzí na heureka.cz

Recenze na heureka.cz

Věra K. napsala:

5.9.2017

Kyselinu hyaluronovou 1% ETANI používám s přestávkami již několik let. Jednou jsem vyzkoušela konkurenční produkt, kde mě zlákala vyšší koncentrace 2%, ale konzistence byla velmi gelovitá, produkt jsem měla spotřebovaný za třetinu času a efekt nebyl nijak výrazný. Proto preferuji produkty ETANI.

Majka napsala:

18.4.2017

Kosmetika Etani je výtečná, jinou kosmetiku už nechci.Po pár dnech jsou vidět fantastické výsledky.Mohu všem doporučit.

Kiala napsala:

29.3.2017

Dlho som hľadala kozmetiku ktorá aj splní to čo sľubuje až kým mi kamarátka neodporučila značku Etani.Použivam ju už dlhšie a som s ňou veľmi spokojná.Kyselina hyaluronová od firmy Etani je fakt super a učinkuje ihneď.Som veľmi spokojná so vsetkými produktami,sú super.Dnes som si objednala z Etani zase.Možem len odporúčať,výrobky slpňajú čo sľubujú.

Janula napsala:

25.3.2017

Pri používaní kozmetiky Etani som bola prekvapená s účinkami, taktiež k dokonalému výsledku pomohol i Derma valček, ktorý používam už niekoľko rokov a vždy ho mám po ruke. Odporúčam

C.K. napsala:

13.2.2017

objednaný produkt vyřízen rychle a rychlé dodání. Díky. Mohu doporučit.

Marie napsala:

6.12.2016

Jednoznačně doporučuji, nakupuji zde již roky nejen pro sebe, ale i pro rodinu a kamarádky.
Obdchod Etani svými produkty s přiměřenými vynaloženými finančními prostředky působí proti zkušenosti, že čas je výborný lékař, ale špatný kosmetik :-).n A i kdyby to tak ve skutečnosti nebylo, všechny produkty jsou příjemné a krásně voní.....

Katarina napsala:

11.11.2016

Tak vasa kozmetika je super viem to porovnat nakolko nemam ukážkovu plet a pracovala som s kozmetikou mary kay ktora bola pre mna top ale casom som zistila ze na vasu cistiacu emulziu sa nic nechyta a samozrejme aj ostatne vyrobky cenovo celkom dostupne mary je dost predrazena samozrejme aj tam mam oblubene produkty ale skor v dekorativke..vasa kozmetika je jedinecna pretoze ma okamzite vysledky!

Majka napsala:

9.11.2016

Etani je nejlepší kosmetika, jakou jsem kdy používala. A opravdu funguje.

Kaca napsala:

3.11.2016

Etani je proste zazrak.bezvadne fungujici kosmetika,jsem s ni naprosto spokojena.objevila jsem ji asi před ctyrmi lety a uz ji nikdy nevymenim.kdyz si objednam vždy něco nového,tak slečna,nebo pani kosmeticka mi přes mobil vysvetli postup,vzdy je mila a vstricna,proste mam vyborny pocit jak z produktu Etani,tak z pristupu personalu,z rychlého dodani,proste ze vseho. celemu tymu Etani velke podekovani.

Radmila napsala:

28.10.2016

DOBRY DEN, POUZIVAM VASI UZASNOU KOSMETIKU JIZ DLOUHOU DOBU A MA OPRAVDU KOUZELNE UCINKY!

Alena P. napsala:

14.10.2016

Zřizuji si provozovnu kosmetiky a při rozšiřování sortimentu jsem zkusila i výrobky firmy ETANI. A jsem nadšená. Kosmetika, kterou jsem hned odzkoušela na sobě, mi okamžitě sedla. A opravdu funguje. Koupila jsem si i ultrazvukovou špachtli s LED světlem a již po několika ošetřeních jsou vidět výsledky – pleť se mi výrazně zlepšila. U kosmetiky ETANI zůstanu. A navíc jsem se při osobním jednání setkala s velice lidským a vstřícným přístupem a ochotou. Děkuji.

Jana V. napsala:

26.9.2016

Jsem velmi spokojená s kosmetikou společnosti Golden Time (zejména KOLAGEN KONCENTRÁT GT, 50 ML + KYSELINA HYALURONOVÁ GT, 50 ML). Jedná se o velmi příjemné a rychle aplikovatelné přípravky, navíc za rozumnou cenu. Skutečně mohu doporučit každému, kdo chce rychle a kvalitně pečovat o svůj vzhled a neočekává, že se z pleti padesátiletého člověka stane dvacetiletá. Účinky jsou viditelné, pleť je svěží, jasná, vrásky se neprohlubují, naopak, pozoruji zlepšení a úbytek menších vrásek. Balení mi stačí na půl roku a to si myslím, že někdy s přípravky plýtvám. Hledala a vyzkoušela jsem několik produktů koncentrátů kys. hyaluronové a vím, že zůstanu věrná značce GT. Mé rozhodnutí velkou měrou podpořil také přístup expedice e-shopu. Samotný e-shop je přehledný, doručení zásilky rychlé, případné řešení reklamace extrémně rychlé a vstřícné. Obchod má mou důvěru.
Jana

Markéta M. napsala:

13.9.2016

Když jsem zjistila před 4 lety, co nabízí tento obchod za vynikající kosmetiku, kterou mám již nyní prověřenou, jinou značku už nechci. Používám hodně výrobků této značky, a jsem spokojena maximálně. Opravdu, jsem ráda, že je na tomto trhu značka ETANI. Kruhy pod očima, můj velký problém, a výrobek od Vás je pro mě jedinečný. Žádný jiný mi neudělal službu jako tento. Nemluvě o dalších přípravcích a nyní i Bio-Facial cleansing Cream. Všechny výrobky super. Hodnotím jen pozitivně. Jen tak dál

Eva T. napsala:

1.9.2016

Kvalita zboží 100%,ochota 100%, jsem velice spokojena za vstřícné jednání, nikdy jsem neměla problém, nikdy jsem nemusela nic vracet, vždy naprostá spokojenost

Radka T. napsala:

25.8.2016

Vaši ultrazvukovou špachtli s LED světlem už používám mnoho měsíců ve svém salonu. Zákaznice mi opakovaně říkají, že vidí jak je pleť již po jednom ošetření okamžitě vylepšená, výrazně čistější, jasnější, vyhlazená a hlavně pokud trpí nějakými projevy akné, tak v dalších dnech po ošetření dochází k výraznému zlepšení a zmírnění jeho výskytu. Se špachtlí jsem maximálně spokojená a mohu jen potvrdit její viditelné účinky. Špachtli Etani jsem doporučila i své kolegyni, která si ji objednala a velmi si ji ona i její zákaznice taktéž pochvalují.

Věra napsala:

2.8.2016

kvalitní výrobky, příznivá cena, rychlé dodání a velmi příjemné jednání

Kristýna V. napsala:

1.6.2016

Dobrý den, moc děkuji za zaslanou objednávku, vše došlo v pořádku.
A mohu jen říct, ze i když používám kyselinu hyaluronovou asi 2 roky a jsem velmi spokojená, tak teď po vyzkoušení kombinace kyseliny, arganového oleje a dermaválečku jsem spokojená absolutně maximálně a to po dvou dnech použití. Pro mou skoro 40 let starou pleť perfektní péče! Děkuji a přeji krásný den.

Aleš Ch. napsal:

19.2.2016

Maca mi pomáhá na moje nemocné zdraví, díky tomu nemusím brát tolik klasických léků
a člověku je opravdu lépe.

Foltová a Botková napsala:

16.2.2016

Dobrý den, myslím si, že po téměř dvouletém používání kosmetiky značky ETANI mohu potvrdit, že všechny výrobky, které jsem dosud vyzkoušela já (67 let) i moje dcera (39 let) dosaženými výsledky odpovídají inzerovaným účinkům. Důležité je, že jsou vhodné pro všechny typy pleti. Záleží samozřejmě na výběru jejich vhodné kombinace, při kterém dobře a ochotně pomáhá pí Petra z prodejního místa v Praze. Dcera má pleť problematickou a citlivou - díky ETANI se přestaly tvořit nepříjemné vřídky. Já jsem spokojena, že nepřibývají další vrásky, a proto zůstáváme této kosmetice věrné!

Pí. Čierná napsala:

28.1.2016

Kosmetika je nejen podle mých zkušeností opravdu překvapivě učinná a opravdu zázračná , ale všechny kamarádky mi volaly už po dvou dnech a říkaly, že mají užasnou pleť a že se chodí na sebe několikrát denně ohlížet k zrcadlu a to používají kyselinu hyaluronovou teprve dva dny. Jinak mě osobně se pleť krásně zjemnila, jsem opravdu moc spokojená i ta rada s tou pleťovou vodou mi pomohla, asi to bylo tím ta mastná pleť. Teď před aplikací kyseliny opláchnu vodou a je to v pohodě.
Moc děkuji a všem doporučuji!

banner
banner

Vstupte do klubu Etani a získejte slevu 100 Kč na další nákup.