Využijte akci na ETANI pleťové séra za 599Kč.
Zákaznická podpora:+420 739 610 850

PŘÍBĚH LUCOSMETICS: ČESKÁ KOSMETIKA TVOŘENÁ S LÁSKOU

Příběh zakladatelky Lucie: Značka Lucosmetics odstartovala díky jejím dlouholetým zkušenostem a vášni pro kosmetiku. 

Již na střední škole začala zkoušet různé kosmetické produkty a postupem času si otevřela svůj vlastní kosmetický salón v Ostravě. Byly to počátky plné výzev, ale s odhodláním a tvrdou prací si vytvořila stálou klientelu. Postupně začala školit mladší kosmetičky, což jí přineslo cenné zkušenosti. Touha po neustálém zdokonalování ji vedla k účasti na různých kosmetických kongresech a seminářích.

Osud ji nakonec přivedl do Prahy, kde se poprvé setkala s tvorbou a vývojem kosmetiky. Tentokrát však z druhé strany, a to v podobě tvorby kosmetických produktů. Byl to pro ni nový začátek a pustila se do tvorby své vlastní značky - Lucosmetics. Jejím prvním produktem byl denní liftingový krém s hadím jedem, který si zákaznice zamilovaly.

Celkový proces vývoje kosmetiky je náročný a trvá přibližně půl roku, než je produkt připraven k uvedení na trh. Vytvoření každého produktu je pro ni jedinečný zážitek, protože ví, kolik práce a úsilí za ním stojí - od receptury až po různé testy. Zvláštní radost ji naplňuje při tvorbě obalu a etiket, kde má možnost uplatnit svou kreativitu a vizi. Lucosmetics je pro ni způsobem, jak sdílet svoji lásku ke kosmetice a péči o pleť s dalšími lidmi.

Cinka (1)

Filozofie Značky

Lucosmetics je značka s osobním přístupem, kterou tvoří reální lidé. Věří v kvalitu a účinnost svých produktů, a proto se snaží dát do nich kus svého srdce. Nabízí kosmetiku, která je kvalitní, originální a funkční. Chce, aby její zákazníci měli k dispozici produkty, na které se mohou spolehnout.

Všechny produkty od Lucosmetics jsou pečlivě certifikovány. Prošly důkladnými zkouškami zdravotní nezávadnosti. Tím zajišťují bezpečnost a kvalitu pro své zákazníky.

Lucie je hrdá na to, že tvoří českou kosmetiku, která spojuje kvalitu s láskou k péči o pleť. Její produkty jsou výsledkem dlouholetých zkušeností a neustálého vzdělávání se v oboru. Značka Lucosmetics, věří v to, že každý z nás si zaslouží mít krásnou a zdravou pleť v každém věku.